Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Where you slept...day 21 (photo a day June)



Που κοιμήθηκα;
Στο κρεβάτι μου!






Το θέμα όμως είναι που κοιμήθηκε αυτό που βάλθηκε να πετάει το πρωί μες στο σπίτι!
Σκέτος γρίφος!
Το καημένο τρόμαξε περισσότερο από μας, αλλά τελικά κατάφερε να βγει έξω και να πετάξει εκεί που πρέπει να πετάει...στον ουρανό!







*****************
Το ποστ αυτό είναι μέρος μια φωτογραφικής "πρόκλησης"
για την οποία μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ.
Έλληνες συμμετέχοντες (μέχρι στιγμής) στην πρόκληση του Ιουνίου είναι:



8 σχόλια:

  1. Δεν είναι λίγο περίεργο το θέμα την ημέρας;; Που μπορεί κάποιος να κοιμήθηκε δηλαδή.. Τι να πω! Εσύ όμως έχεις ευχάριστη νότα το χελιδονάκι! Αν και το καημένο πρέπει να πήρε την τρομάρα της ζωής του! χιχι! Καλό βράδυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρκετά περίεργο!
      Αλλά πάει κι αυτό!
      Τρομάξαμε όλοι κι αυτό κι εμείς...άνοιξα τα πάντα για να βγει έξω και το καημένο λούφαξε και κάθονταν..όταν το έπιασε ο γιός μου να το βγάλει έξω τα έκανε πάνω του (κυριολεκτικά)..μετά όμως πέταξε ελεύθερο..και δεν πρόλαβα να το βγάλω μια φωτογραφία την ώρα που έφευγε χαρούμενο υποθέτω από τα χέρια του...κρίμα!

      Διαγραφή
  2. Το καημένο το πουλάκι πρέπει να τρόμαξε πάρα πολύ. . Μάλλον δεν θα κοιμήθηκε τη νύχτα. Το παθαίνουμε και εμείς αυτό συχνά με τα πουλάκια.. Η φωτογραφία σου είναι πολύ ωραία! Πολλά φιλούθκια από Κύπρο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ πολύ...
    Ω ναι..τρόμαξε πολύ και πάω στοίχημα πως εγώ το τρόμαξα περισσότερο γιατί όταν πέταξε πάνω από το κεφάλι μου, ξεσήκωσα τον κόσμο από τις φωνές (τέρας ψυχραιμίας είμαι)...όταν είδα πως είναι ένα μικρό πουλάκι ντράπηκα για την αντίδρασή μου..
    Πολλά φιλιά στην όμορφη Κύπρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ωραία επίσκεψη είχες! χιχι! φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την καλύτερη...και μας άφησε και δώρο φεύγοντας..χαχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απίθανο!!!
    Πρέπει να είναι πολύ γαλήνιο το σπίτι σας για να έχετε τέτοιες λεπτεπίλεπτες επισκέψεις. Εμάς από τις ιαχές που ακούγονται, ούτε απ'έξω δεν περνούν :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γαλήνιο ακριβώς δεν το λες...όταν βάζει ο γιός μου τις μουσικές του θέλω να αλλάξω ήπειρο, αλλά περίεργο το λες άνετα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή